Sivák selhal na váze a přišel o titul! Část výplaty musí odevzdat soupeři. Co vzkázal?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hlavní zápas turnaje RFA 18 v Žilině má nečekanou zápletku. Neporažený Václav Sivák tentokrát výrazně nesplnil váhový limit. Podrobnosti najdete v článku.

Vašek Sivák selhal na váze Foto: RFA

Sivák přišel o titul, zápas s Farkašem ale bude

Václav Sivák přišel o svůj pás šampiona organizace RFA. Elitní český postojář se postaví zítra proti maďarskému soupeři Lászlovi Farkašovi pouhé 3 týdny po svém posledním zápase se Stoykovem. Krátká příprava se však tentokrát promítla už na váze. Sivák převážil o 2,4 kilogramů, přišel o titul a zítra o něj zabojuje pouze jeho soupeř.

Limit 66 kg byl na páteční ranní váze nad síly Vaška Siváka. A to tak, že výrazně. Badboy díky nesplnění limitu pro šampionský duel přišel o titul a navíc bude muset odevzdat část výplaty svému soupeři. Maďarský zápasník se ovšem navzdory Sivákově přešlapu rozhodl zápas přijmout a zítřejší hlavní zápas turnaje RFA 18 v Žilině se uskuteční.

Bude samozřejmě zajímavé sledovat, jestli se ztráta titulu promítne do výkonu Vaška Siváka. Rozhodně se však nejedná o nic příjemného, tím spíš, když je borec s profesionální bilancí 31-0 zvyklý vítězit na všech frontách.

"Omlouvám se všem, je to moje první nenavážení v kariéře. Bude mi odebrán titul a nemůžu zítra o něj jít. To ale nemění nic na tom, že si jdeme zítra pro další výhru," vzkázal Sivák fanouškům na Instagramu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...