Šéf Oktagonu Novotný prozradil, co je aktuálně jeho hlavní zdroj příjmu. Odpověď vás překvapí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na česko-slovenské sportovní scéně se Ondřej Novotný řadí k vysoce respektovaným osobnostem. V Osscastu Karlose Vémoly jeden ze dvou hnacích motorů organizace Oktagon MMA promluvil o velkolepé akci v Edenu, nejbližších plánech i momentální finanční situaci. Více se dočtete v článku.

Ondřej Novotný Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný o svých příjmech i plánech Oktagonu

Jeho pracovní tempo je dlouhodobě na mimořádné úrovni. Svědčí o tom celá řada projektů, ve kterých Ondřej Novotný figuruje coby hlavní postava. Přestože si ho fanoušci bojových sportů na první dobrou spojí hlavně s Oktagonem, ty největší peníze mu v současné době překvapivě vydělává jiné odvětví, ve kterém se dokázal dostat až na vrchol. Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Tipsportu.

Ondřej Novotný, to zdaleka není jen MMA organizace Oktagon. Široký záběr vědomostí a vytříbená intuice položila základy jeho úspěšného fungování také ve světě podcastů. Projekty jako Kudy běží zajíc, Survivor, nebo MMA letem světem mu skrze jeho osobní youtube kanál i YESS TV vydělávají větší peníze, než Oktagon. To je do velké míry dáno tím, že velkou část příjmů z Oktagonu spolu s druhým spolumajitelem, Palem Nerudou, reinvestují zpět do značky s cílem dalšího růstu.

Byznys Ondřeje Novotného stojí na vícero nohou. Ať už se však jedná o sportovní prostředí, reality show a obecně moderování, ve všech odvětvích si udržuje famózní výkonnost a rozhled. A diváky i fanoušky jeho osobitá tvorba stále více baví, což potvrzují čísla na platformě HeroHero, kde se napříč svými projekty blíží 15 000 odběratelů. Na české poměry zcela mimořádné číslo.

Podcast Kudy běží zajíc, jehož stálicemi jsou zároveň bývalí novináři Jan Podroužek, Jan Vacek a někdejší ligový fotbalista Zdeněk Folprecht, byl zvolen nejlepším fotbalovým podcastem u nás. Kombinace reklamních spoluprací, placeného obsahu a YouTube je pro Ondřeje Novotného z pohledu pravidelných příjmů momentálně nejvýše.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

MMA jedničkou v Evropě

To, že Ondřeje Novotného aktuálně živí především podcasty je paradoxní i kvůli tomu, že Oktagon 58 v Edenu vyprodukoval příjem pohybující se okolo 100 milionů korun. Největší MMA event v dějinách česko-slovenského MMA zároveň zlomil několik rekordů, ať už v počtu prodaných lístků, nebo PPV.

Velkou část z této sumy ale ukrojily produkční náklady i samotná fight card. Navíc, jak už bylo řečeno, Novotný s Nerudou dlouhodobě značné procento příjmů vrací zpět do firmy, což se v nejbližší době pravděpodobně měnit nebude.

„Chystáme v říjnu turnaj na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu a už teď víme, že se to z pohledu prodeje lístků povede. Jsme s tím úplně ok, ale není to tak, že bychom si s Palem rozdělili po akci 30 milionů euro, to se prostě nestane. Nemáme problém sáhnout do vlastní kapsy a dodat prvky, které udělají z akce znovu celosvětovou záležitost. Zatím si nevyplácíme žádné dividendy, stále vidíme obrovský potenciál růstu. Za celou dobu jsme tuším jen dvakrát upravovali výši našich platů.“

A čeho by Novotný s Oktagonem rád dosáhl? „Víme, že nikdy nepřerosteme UFC a ani to není naší snahou. Chceme být jedničkou v Evropě, působit zhruba v 10 zemích, kam se budeme s turnaji opakovaně vracet a lidé na to budou čekat a těšit se. To je náš cíl“

Novotný i Neruda s oblibou své plány přirovnávají k Formuli 1. Náročné podmínky v Německu a ne zcela povedená expanze do Anglie sice představují na této cestě určité odbočky, celkově vzato ale Oktagon MMA dále sílí, což je zásluhou nejen mimořádných vizionářů v čele organizace, ale i celého týmu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...