Procházka padl s Pereirou i podruhé. Brazilec tvrdě ukončil českého bojovníka ve 2. kole

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká republika v těchto chvílích vstřebává drtivou porážku Jiřího Procházky. Český titulový vyzyvatel neuspěl v odvetném zápase s brazilským šampionem Alexem Pereirou.

Jiří Procházka s Pereirou v odvetě prohrál Foto: Profimedia

Procházka prohrál v odvetě s Pereirou, rozhodl brutální high kick

Alex Pereira znovu ukázal svou extratřídu. Tentokrát to tvrdě pocítil Jiří Procházka, který byl po finiši v první minutě 2. kola otřesený, jako asi nikdy v kariéře. "Poatan" si připisuje další úspěšnou obhajobu, zatímco český samuraj si bude muset na další titulovou šanci zase počkat.

Odveta Procházky s Pereirou nabídla hodně emotivní podívanou s hořkým koncem pro české barvy. Soustředěný Alex Pereira se podle očekávání držel taktiky, která mu fungovala v prvním vzájemném duelu a nikam se bezhlavě nehnal.

Obezřetný zůstával i Jiří Procházka, ale calf kicky z dílny Pereiry mu opět dělaly velké problémy a do velké míry omezovaly jeho pohyb dopředu. Relativně opatrné první kolo pro sebe v poslední vteřině ukradl Alex Pereira, který rychlým levým hákem posadil Procházku na zadek a nebýt gongu možná by zápas skončil už v úvodní pětiminutovce.

Z těžkého knockdownu se Procházka nestihl adekvátně otřepat, přestože svým trenérům v rohu dával najevo, že je přítomný. Jenže úvodní vteřiny 2. kola ukázaly, že tomu tak rozhodně nebylo.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Pereira vs. Procházka výsledek: TKO ve 2. kole

Procházka měl ruce dole, čehož si Pereira všiml a vyslal na hlavu rozhodující high kick, po kterém šel BJP okamžitě k zemi. Rozhodčí Herb Dean dal sice českému bojovníkovi šanci se z kriticky situace dostat, jenže Pereira se za Procházkou vrhl a zasypal ho tvrdými údery, kterými definitivně rozhodl o svém vítězství.

Český samuraj byl po finální sekvenci extrémně otřesený a posadit ho na židličku mu musel pomáhat i rozhodčí Dean. Odveta tedy nedopadla podle představ a zápas na short notice bohužel českému válečníkovi vůbec nevyšel.

Je otázkou, co teď bude s Procházkou dále. Pereira totiž znovu ukázal, že v polotěžké divizi momentálně nemá konkurenci a bude těžké ho z trůnu sesadit. Pro Jiřího se nabízí varianta přechodu do střední váhy, o čemž se v poslední době mluví čím dál hlasitěji. Nejdůležitější je ovšem zdraví a teď bude určitě nějakou dobu trvat, než se dá BJP po těžkém knockoutu dohromady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.