„Musí přijít posun,“ avizuje Jiří Procházka po zápase. Tohle jsou jeho bezprostřední slova

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Strach o Jiřího Procházku střídá úleva. Český samuraj je po drtivém ukončení od Alexe Pereiry po zdravotní stránce v pořádku a ihned se na sociálních sítích ozval fanouškům.

Jiří Procházka po odvetě avizuje změny Foto: Ian Maule / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Procházka po zápase posílá vzkaz do Česka

Po takovém výsledku nutně musí přijít změna. Přesně v tomto duchu se nese vzkaz BJP směrem k fanouškům. Odveta s Pereirou totiž českému borcovi hrubě nevyšla a od brazilského šampiona vyfasoval tvrdé ukončení po 13 vteřinách 2. kola.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

"Zdravím všechny do Česka. Děkuji všem za podporu. Jedeme dál. Jedeme dál a je potřeba se opravdu posunout. Jak v životě, v zápasení, v boji, ve všech úrovních... nebo nebojovat vůbec.

Děkuji všem za podporu a jdeme pro to. Posun, cesta, být silnější. Jedem! Děkuji za podporu. Vítězství." Vzkázal Procházka v minutovém videu.

Bezprostředně po hlavním neúspěšném zápase na UFC 303 se vyrojily spekulace, kudy povedou nyní další kroky Jiřího Procházky. Nabízí se vícero variant. Setrvat v polotěžké váze a zkusit se propracovat znovu k titulové šanci. V takovém případě by se v tuto chvíli jevil zápas s bývalým šampionem Jamahalem Hillem, nebo polským válečníkem Janem Blachowiczem. V obou případech se o zápasech do velké míry už v minulosti vyjednávalo.

Možnou alternativou je také přechod do střední váhy, který by vzhledem k Procházkově přirozené váze okolo 95 kilogramů nebyl vůbec nereálný. V tomto případě by Jiří ve váze do 84 kilogramů mohl uplatnit svou obrovskou sílu, a také skvělý pohyb na nohou. V této divizi v současnosti drží titul Jihoafričan Dricus Du Plessis.

V každém případě to ale bude chtít zrealizovat celou řadu změn, jak v životě, tak v zápase, což si sám BJP evidentně uvědomuje. Co to přesně bude znamenat v praxi, ukáže až čas, my se ale už nyní můžeme těšit na další jeho fantastické bitvy v nejslavnější MMA organizaci světa, kde rozhodně ještě neřekl poslední slovo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Mawar vs. Tyson

Valhalla Fighting: Mawar vs. Tyson – datum, místo, karta, lístky a další info

Bojovníci organizace soubojů obnažených kloubů se opět chystají do akce.⚡ Kdo se v neděli v tradičním klubu Storm chystá pobít holými...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.