Kozma se vyjadřuje k prohře v Edenu a prozrazuje, co bude dál. Věřím, že ještě budu vyhrávat, říká

David Kozma byl jedním z největších překvapení Edenu, bohužel ale ne v dobrém slova smyslu. Ion Surdu Růžového pantera nečekaně ukončil v prvním kole. Oblíbený bojovník se teď k nešťastné prohře vyjadřuje.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Kozma: Věřím, že tohle není konec

Jedním z největších taháků turnaje v Edenu byl bezpochyby návrat oblíbence OKTAGONu Davida Kozmy, jehož měl po delší pauze prověřit moldavský Drákula Ion Surdu.

Borci si to rozdali o postup v mini pyramidě velterové váhy a vítězství jim mělo zajistit titulovou bitvu. Té se ale David Kozma bohužel v nejbližší době nedočká, Surdu ho totiž zcela nečekaně vypnul už v prvním kole. Růžový panter se na svém instagramu k nešťastné prohře vyjádřil.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

„Já vás zdravím, máme dva dny od zápasu, myslím, že je čas na to se k tomu vyjádřit, všichni asi víte, jak to dopadlo – prohrál jsem v prvním kole na KO. Je to moje druhé KO v životě, první KO jsem dostal někdy asi před osmi lety ještě na Heroes Gate,“ připomněl Kozma.

„V tu chvíli jsem absolutně nevěděl, co se stalo, viděl jsem až potom video, že mě vypla taková blbá přední časovaná rána, ale takovej je prostě sport. Nejvíc mě mrzí to, že jsem nedokázal prodat to, co jsem měl natrénováno,“ prozradil Panter.

„Udělal jsem dobrou formu a vypla mě jedna taková blbá tečka. To mě mrzí nejvíc, kdyby to byla válka, ve který bych ukázal, že jsem trošku horší a prohrál jsem, tak mě to mrzí méně než tohle, kde jsem nebyl schopen ukázat to, co jsem trénoval,“ přiznal Kozma.

„Teď budu přemýšlet co dál. Teď si dám přes prázdniny nějakých pár týdnů voraz, dám si nějakou dovču s rodinkou, užiju si rodinu a potom se zpátky vrhnu do tréninku. Chtěl bych zápas někdy asi na konci roku. Ještě jsem nad tím nepřemýšlel dopodrobna, ale tenhle rok bych ještě zápasit určitě chtěl, ale až někdy na konci,“ nastínil svou vizi David.

sipka Čtěte také: Attila Végh prozrazuje, kde nastal zlomový okamžik. Jak svou taktiku zpětně hodnotí naopak Vémola?

O pás velterové váhy se utkají Ion Surdu a vítěz druhého souboje pyramidy Amiran Gogoladze, který na stadionu v Edenu porazil Leandra „Apolla“ Silvu. David Kozma se v tuto chvíli nachází na čtvrté pozici žebříčku a o kvalitní soupeře v téhle divizi rozhodně není nouze, takže nás určitě v budoucnu nemine další atraktivní zápas.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh

Vémola vs. Végh 3? Jak pravděpodobný je scénář, že se dočkáme trilogie?

Mnozí v Odvetě století favorizovali Attilu Végha, ale chyba lávky.🔥Teď to mají bojovníci jedna jedna a nabízí se, že bychom se mohli dočkat...

Karlos Vémola vyhrál v Edenu

Karlos Vémola se v Edenu pomstil Attilovi Véghovi. Ve 2. kole nasadil vítězné škrcení

Hlavní zápas turnaje Oktagon 58 Vémola vs. Végh nabídl fantastickou podívanou.💎 Karlos Vémola předvedl obrovskou výdrž a podmanil si...

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov se vrací do organizace Oktagon MMA! Promotér Novotný to oznámil v Edenu

Uzbecký zápasník s českým srdcem a početným zástupem fanoušků Makhmud Muradov se po 5 letech vrací tam, kde svou hvězdnou kariéru...