Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své kariéry. Více se dočtete v článku.

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel Foto: OKTAGON MMA

Losene Keita byl ve Frankfurtu blízko porážce

Nechybělo mnoho a velká senzace byla světě. Hvězdný Losene Keita vstupoval do zápasu s Agym Sardarim v pozici jasného favorita a úvodní 2 kola nikterak nenasvědčovaly tomu, že by měl o jeho výhře a postupu do čtvrtfinále pyramidy Tipsport Gamechanger kdokoliv pochybovat.

Jenže ve 3. kole přišla velká krize. Sardari dokázal náhodným overhandem zasáhnout Keitu a ten byl zničehonic v obrovských problémech. Naštěstí pro něj ale udělal Sardari několik zásadních chyb, což v kombinaci s vyčerpaným fyzickým fondem dalo Keitovi šanci se zorientovat a do zápasu včas vrátit.

Bonus Tipsport

Z pohledu Sardariho vypadala velice slibně situace na zemi, kdy se po zmíněné sekvenci pokusil Keitu uškrtit rear naked choke, Keita ovšem nezpanikařil a po chvíli se protočil do lepší pozice. Pak se oba vrátili do postoje, kde Keita znovu Sardariho zasáhl, čímž mu uzmul poslední zbytky sil na zvrat v zápase.

Sardarimu nevyšla taktika kopání lowkicků na levou nohu Keity, kterou si před několika měsíci v tréninku zlomil. Losene Keita si došel pro vítězství 2:1 na kola (split decision) a na červencovém turnaji v Bratislavě vyzve Predraga Bogdanoviče.

"Nejsem spokojený se svým výkonem. Sardari byl velmi kvalitní protivník. Vrátím se do Frankfurtu a předvedu lepší show. Proti Bogdanovičovi budu v daleko lepší formě. Děkuji všem svým trenérům i fanouškům."

Pavol Langer šokoval svým KO v jasně prohraném zápase

Neuvěřitelný výkon předvedl v zápase s domácím Marcem Doussisem slovenský gladiátor Pavol Langer. Bývalý prozatímní šampion polotěžké váhy byl v prvním kole jeden úder od porážky poté, co ho Doussis zasypával tvrdými údery na pletivu.

Tohoto chlápka ale nikdy není radno podceňovat. Totálně rozebraný Langer toho času se zlomeným nosem najednou vytáhl eso z rukávu v podobě kolena přímo na hlavu soupeře, čímž ve vteřině přetočil zápas na svou stranu. Polovypnutý Doussis začal vrávorat dozadu a Langer přidával další a další údery až rozhodčí Voborník mezi oba skočil a zápas ukončil.

Miroslav Brož nestačil na Christiana Eckerlina

V hlavním zápase večera si to rozdali Miroslav Brož a Christian Eckerlin. Fanoušci v hale dali Inkvizitorovi už při nástupu pocítit, že tentokrát bude válčit nejen se soupeřem v kleci, ale také s publikem.

Svým obrovským srdcem válečníka známý Miroslav Brož na nic nečekal a snažil se do Christiana Eckerlina šlapat hned od začátku. Jako by mu ale tentokrát osud nebyl nakloněn. Jeho obličej se s přibývajícím časem začal zalévat krví hlavně proto, že Eckerlinovi skvěle fungovala přední ruka. Brož naopak nedokázal vysílat své údery s takovou přesností, jako tomu bylo v předchozích jeho zápasech.

Ve druhém kole vzal Eckerlin Brože na zem, kde rozjel nesmírně tvrdé lokty a rozhodčí Přibyl po chvíli pro nedostatečnou Brožovu aktivní obranu zápas ukončil. Eckerlin tak na domácí půdě zapisuje důležité vítězství a bezprostředně po duelu s Brožem si dal staredown s Christianem Jungwirthem, se kterým se střetne o krále německého MMA na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu 12. 10. 2024.

sipka Podívejte se na všechny výsledky Oktagon 57

OKTAGON se po dvou letech vrací do Brna

Je to oficiální. OKTAGON MMA se po dvou letech vrací do brněnské Winning Group Areny. Turnaj s pořadovým číslem 60 se v druhém největším městě České republiky uskuteční 21. září tohoto roku. Žlutočerná organizace souběžně s ohlášením akce také spustila registraci na přednostní prodej vstupenek.

735 dní. Přesně taková doba odděluje brněnské turnaje. Tehdejšímu OKTAGONu 35 dominovala titulová bitva Kincla s Lohorém a na kartě se představily také další domácí hvězdy jako Paradeiser, Ryšavý, Kalašnik či, tehdy ještě podle pravidel Undergroundu, Roušal.

„Na návrat do Brna se extrémně těšíme,” prozradil promotér organizace Ondřej Novotný a dal nahlédnout i do obsazení turnaje: „Přivedeme všechny domácí hrdiny a určitě i titulovou bitvu!” A hned první oznámená jména pro OKTAGON 60 potvrzují jeho slova. Populární “Vagabund” Andrej Kalašnik a nerozluční parťáci Radek Roušal s Vladem Lengálem totiž pochází z města pod Špilberkem a dozajista se mohou těšit na ohromující podporu domácího publika. „Na domácí fanoušky se moc těším,” řekl k účasti na turnaji Vlado Lengál.

„Doufám, že je pořádně uslyším a věřím ve vítězný návrat ve stylu!” Ve velkou podporu Winning Group Areny pak doufá také Andrej Kalašnik, který má za sebou dominantní výhru na britské půdě. „Na turnaj se těším neskutečně. V Brně už jsem zápasil a byl to zážitek, který si budu pamatovat až do konce života. Nicméně to byl zápas na body, takže domácímu městu dlužím působivou výhru! Fanouškům bych chtěl vzkázat, ať všichni dojdou a halu vyprodáme, protože pro Brno je ohromně důležité, aby se zde konaly velké sportovní eventy a těch sportovních svátků jsme v našem městě měli víc.”

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost.💎 U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh...