Karlos Benda hodnotí zápas a reaguje na nové vyzyvatele. S kým půjde příště do klece?

Karlos Benda v sobotu večer dostál svému slibu a v rekordním čase poslal Diega Kotlára k zemi. Jak hodnotí svůj výkon samotný Benda a proti komu ho uvidíme příště?

Karlos Benda Kotlárovi pochroumal žebra Foto: Facebook/Clash of the Stars

Benda dal Kotlárovi co proto. Kdo bude jeho další soupeř?

Všichni fanoušci Clash of the Stars se nemohli dočkat jednoho z těch vyhrocenějších duelů pátého turnaje: Diego Kotlár vs. Karlos Benda. Jak je u Kotlárů zvykem, Diego před zápasem čišel sebevědomím, které se nebál dávat hlasitě najevo.

V kleci už však byla realita poněkud odlišná. Karlosovi stačilo necelých třicet vteřin, aby soupeři ukázal, zač je toho loket – a to doslova, protože si pánové v jedné z předzápasových slovních přestřelek dovolili v zápasu používat lokty i kolena, a to se stalo Kotlárovi osudným.

„... Byl to nejlehčí soupeř z mých dosavadních tří zápasů, takže to byla jenom rychlá krátká zastávka, jedeme dál,“ pronesl Benda v jednom z pozápasových rozhovorů. Dodal také, že ho Kotlár překvapil tím, že se mu od začátku do konce zápasu ani jednou nepodíval do očí.

Je těžké si představit, jaké to je ocitnout se v kleci s někým, kdo váží neuvěřitelných 181 Kg, přesto prý Karlos Benda neměl žádnou speciální taktiku, protože si byl dle vlastních slov jistý, že vyhraje, ať už na Diega půjde jakkoli.

Diego Kotlár zůstává i navzdory zlomeným žebrům a oteklému oku plný optimismu, a i přes zdrcující prohru se pochválil: „... i když jsem prohrál, tak ve čtyřiceti třech letech jsem prostě frajer,“ zhodnotil se shovívavě. Prohlásil, že tohle rozhodně nepovažuje za konec, ale naopak začátek, a jeho trenér prozradil, že už má na stole nabídky i ze zahraničí – v Německu by ho prý rádi viděli boxovat, v Japonsku zase v sumo.

Během galavečera zazněla směrem k Bendovi i nejedna výzva. Po odvetě už dlouho prahne Jarda Kotlár, který ale navzdory Bendovu jasnému odmítavému postoji stále trvá na kleci strachu. To Karlos Benda už několikrát veřejně zavrhl a prohlásil, že je ochotný s ním jít jen do klasického oktagonu.

Kromě Kotlára však po zápasu s Bendou touží i Žralok, který se neváhal pozvat do klece po Bendově zápasu s Diegem a vyzvat Karlose přímo tam. „Je to jako z bláta do louže,“ vysvětlil Benda své důvody, proč o souboj se Žralokem nestojí. Zároveň přiznal, že pokud by nebylo zbytí, šel by do toho, i když nerad.

Prozradil však, že ve hře jsou další tři lidé, s nimiž by se mohl utkat, a očekává, že možná nějaká další jména ještě přibudou. Otevřeně přiznal, že pak by pro něj byla rozhodující finanční stránka věci a šel by s tím, za koho by dostal nejvíce peněz.

„Podle mě dostanu nejvíc peněz za toho největšího dementa, kterýho tam mám,“ predikoval Benda a zmínil, že jeden ze tří potenciálních soupeřů je zajímavý po sportovní stránce a že by s ním šel rád, zároveň však předpokládá, že pro Clash a jeho fanoušky by to nebyl dostatečně atraktivní duel. Uvidíme tedy, s kým Karlose Bendu v budoucnu uvidíme.

Připomeňte si, jak to mezi soupeři vřelo při B4THECLASH:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar nenechal nikoho na pochybách

Clash of the Stars 5: Mawar si nelítostně pohrál s Veselým, Benda popravil Diega Kotlára

Galavečer Clash of the Stars 5 je minulostí a fanoušci budou mít rozhodně na co vzpomínat. Podívejte se na ty nejdůležitější momenty ostře...

Karlos Vémola a jeho škrcení technikou Rear Naked Choke

Co je submise v MMA? Velký přehled škrcení a pák - video

Submise, či chcete-li kapitulace nebo vzdání se ☝, je častý způsob ukončení MMA zápasu ❌. V článku najdete jednotlivé techniky i další...

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...