HELL Boxing Kings přináší na evropskou scénu nevídanou show! V boji o miliony jsou i Češi

Maraton boxerské ligy mistrů pokračuje. Čtvrtfinálové dvojice doplní hvězdné evropské celebrity. Podrobnosti o losu a termínech vám přinášíme v článku.

Hell Boxing Kings Foto: Hell Boxing Kings

HELL Boxing Kings 2024

Během pěti červnových dnů bylo v maďarském městě Miškovec rušno. Druhá fáze revolučního projektu Hell Boxing Kings přinesla v krátkém časovém horizontu neskutečných 85 zápasů. Ve hře o pohádkovou finanční odměnu a další lukrativní odměny zůstalo osm bojovníků v rámci každé ze čtyř váhových kategorií.

Připravovaná show se nyní posune opět na vyšší level. Nadcházející turnaje ještě více zatraktivní populární celebrity, které vystoupí ze své komfortní zóny, aby okusily velkou výzvu!

Největší talenty z deseti různých zemí vyslaly na začátku do boje po čtyřech zápasnících v rámci stejného počtu divizí. Obrovskou motivací pro každého účastníka je příležitost ovládnout prestižní pyramidu v silné konkurenci, uzavřít spolupráci se silným partnerem v podobě značky HELL a zaměřit na sebe mediální pozornost. V osudí je peněžní částka ve výši až jeden milion dolarů, přičemž čtyři vítězové si odnesou shodně po 100 tisících.

Zaregistruj se online a vsaď si u BetX

Třetí fáze průlomového projektu, jehož ambasadorem je legendární světový šampion Roy Jones Jr., přivítá v DVTK Aréně Miškovec reprezentanty devíti zemí. Do dalšího kola se nepodařilo probojovat pouze zástupcům Bosny a Hercegoviny.

Devíti vstupenkami se může pyšnit domácí Maďarsko, šest jich získalo Rumunsko, čtyři bojovníky vysílá Ázerbájdžán, shodně po třech Řecko se Slovenskem, dvěma místy disponují Srbsko, Bulharsko a Česká republika. Národní barvy Chorvatska hájí už jen těžkotonážník Fran Hodak. Na jednotlivých turnajích budou mít fanoušci možnost sledovat kvarteto čtvrtfinálových konfrontací, které budou doplněny o atraktivní střety celebrit.

Splnit si sen v podobě boxerského zápasu dostane například chorvatská vlogerka, návrhářka plavek a majitelka módní značky Ela Jerković. Vzrušující pocit soutěžení si po letech připomene osminásobná držitelka národního titulu Bulharska v gymnastice Elizabeth Vassileva. Mužskou část bude mimo jiné zastupovat Jan „Jenis“ Svěcený vítěz české reality show Like House a bývalý tvůrce videí na YouTube. Mezi lana vkročí také řecký model a moderátor George Manikas, který fotil například pro slavnou značku Dolce & Gabbana.

Los čtvrtfinále

Na místo činu se výběr nejlepších boxerů ze starého kontinentu vrátí během tří listopadových a jednoho prosincového termínu. Boje o semifinálové místenky jsou naplánovány na 10., 17., 24. listopad a 1. prosinec 2024.

ČTVRTFINÁLE VÁHOVÉ KATEGORIE DO 60 KG
10.11.2024 Tayfur Aliyev (AZE) Gergely Száraz (HUN)
17.11.2024 Tibor Katona (SVK) Róbert Csiki (HUN)
24.11.2024 Daniel Asenov (BUL) Kruzitó Kovács (HUN)
1.12.2024 Veljko Gligoric (SRB) Levente Oláh (HUN)
ČTVRTFINÁLE VÁHOVÉ KATEGORIE DO 67 KG
10.11.2024 Petr Novák (CZE) Seyidaga Naghiyev (AZE)
17.11.2024 Juraj Bóna (SVK) Luboš Šorm (CZE)
24.11.2024 Marian Onuta (ROU) Rafael Búza (HUN)
1.12.2024 Bozhidar Dzurov (BUL) Samuel Roman (ROU)
ČTVRTFINÁLE VÁHOVÉ KATEGORIE DO 75 KG
10.11.2024 Kamran Shakhsuvarly (AZE) Alexandru Macingo (ROU)
17.11.2024 Rasim Chobanli (AZE) Bogdan Juratoni (ROU)
24.11.2024 Nicoleos Evagelos (GRE) Mester Soma (HUN)
1.12.2024 Tsaousidis Techaris (GRE) Levente Gémes (HUN)
ČTVRTFINÁLE VÁHOVÉ KATEGORIE NAD 91 KG
10.11.2024 Emanuel Nican (ROU) Levente Kiss (HUN)
17.11.2024 Vladan Babic (SRB) István Bernáth (HUN)
24.11.2024 | Lukáš Labaško (SVK) Stylianos Roulias (GRE)
1.12.2024 Fran Hodak (CRO) Peter Weiss (SVK)

Zdroj: Tisková zpráva HELL Boxing Kings

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři BetX

Využij vstupní bonus až do výše 50 000 Kč

Online sázková kancelář BetX nabízí bonus k prvnímu vkladu až do výše 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u BetX

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na souboj generací Mike Tyson vs....