Jarda Pokorný vysvětluje, proč přijal zápas s Rockem. Bublá stále mezi bojovníky zlá krev?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Není to tak dávno, co Jarda Pokorný prohlásil, že se Shemem Rockem ho v kleci určitě neuvidíme. Před pár dny ale organizace OKTAGON MMA oznámila jejich společný zápas. Jukebox prozradil, proč změnil názor.

Jaroslav Pokorný Foto: OKTAGON MMA

Není času nazbyt

V listopadu minulého roku se měl český muž zákona Jaroslav Pokorný utkat s britským průšvihářem Shemem Rockem, ten si ale trash talk vysvětlil po svém a Pokorného během staredownu po vážení kopnul do žeber. To se Rockovi krutě vymstilo, Jukebox totiž po jeho nečekaném výpadu nebyl s to nastoupit a zápas se zrušil.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Logicky rozčilený Pokorný tehdy prohlásil, že s divokým Angličanem už nechce mít nic společného a o to více fanoušky OKTAGONu šokovala nedávná zpráva o jejich zápase, který se neodehraje nikde jinde než na stadionu v Edenu.

Vztahy mezi zápasníky jsou pravděpodobně stále stejné, Jukebox ale přece jen změnil názor. „Vlastně se nic nezměnilo, je mi třicet devět let a další zápas bych měl až v říjnu,“ vysvětlil Pokorný v rozhovoru s Willym Cao.

„Do října se může kdovíco stát a já se za svůj život pral s olympijskými vítězi, s UFC šampionama na tréninku, s Bellatorama. Já se prostě nebojím nikoho,“ prohlásil Jukebox.

„Může být (Rock) šikovnější sportovec, je mladší, ale já tam prostě jdu vyhrát, a fakt chci vyhrát, protože... Chci tam nechat kus srdce a ukázat, že i někdo z outsiderů dokáže šokovat Eden,“ řekl Jukebox.

Jarda Pokorný také prozradil, jak svého soupeře v tuhle chvíli vnímá. „Já se na toho kluka (Rocka) asi nezlobím. Stálo mě to hodně času a hodně peněz, ale v životě jde o jiný věci,“ připustil.

„Vždyť tady lidi přišli o rodiny v Afghánistánu,“ odkazoval Jukebox na galavečer Fighters for Veterans. „A že mě tady někdo kopne do žeber a já přijdu o pár drobných, tak mě to naštve, ale že bych nad tím dennodenně přemýšlel a říkal si, že toho člověka nenávidím, to ne,“ pronesl smířlivě.

„Asi do toho zápasu půjdu s nějakým svým přesvědčením, že to chci dokázat sám sobě, i v tomhle věku, a ukázat, že mám srdce na správným místě, a jdu se tam zakousnout a vím stoprocentně, že mě bude muset buď knockoutovat, nebo nějak utáhnout, protože ten zápas určitě neskončí, že bych to vzdal,“ dodal na závěr Pokorný. Zda dojde na Jukeboxova slova, se dozvíme už 8. června během turnaje OKTAGON 58.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel

Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Známe zápasy Clash of the Stars 8: Do akce jde zpěvák z Luneticu, Baba Jaga nebo Snejks

Kdo se těšil na další poctivou nálož bizáru, přišel si dnes večer na své. Organizace Clash of the Stars odhalila složení fight card na...

Pereira chce zápas s Jiřím Procházkou

Tak přece se rýsuje odveta. Pereira chce zápas s Procházkou. Termín je na spadnutí

Šampion polotěžké váhy Brazilec Alex Pereira se chce utkat v titulovém zápase s českým zápasníkem Jiřím Procházkou. Víc se dozvíte v...