Fight Night Challenge 6: Čepo vs. Bartl – info, karta, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už v sobotu bude bratislavská TIPOS Aréna znovu svědkem turnaje Fight Night Challenge, v pořadí šestého. Představí se celebrity, ale i známí bojovníci. Veškeré info najdete v článku.

INFOKARTAKURZY A TIPLIVESTREAM

Bartl vs. Čepo Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 6: 9.1/10

  • Datum a místo konání: Sobota 20. 4. 2024 od 18:00, Zimní stadion Ondřeje Nepely (TIPOS Aréna), Bratislava
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Fight Night Challenge 6: datum, místo a další aktuální info

Fight Night Challenge se znovu vrací do bratislavského Zimního stadionu Ondřeje Nepely, neboli TIPOS Arény, kde představí kartu celkem dvanácti zápasů. Jako vždy se tu bude boxovat, přesto je na programu i netradiční koncept souboje tří proti jednomu, ve kterém se s přesilou bude muset vypořádat boxer Erik Tlkanec. Vsaďte si na zápasy s bonusem za registraci ZDE.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

V hlavním zápase se představí rapper Andreas „Flexking“ Stolárik a komik Strýco Filip. Mezi protivníky už to nějakou dobu pěkně vře a jeden druhého provokují na sociálních sítích. Pěstní souboj v ringu, který se mezi nimi uskuteční v rámci turnaje, bude tedy jen vyvrcholením jejich dlouhodobých sporů.

Fight Night Challenge 6
📆 Datum V sobotu 20. dubna 2024 od 18:00
📌 Místo Zimní stadion Ondřeje Nepely (TIPOS Aréna)
🎤 Moderátor Rytmus
✏️ Program

19. 4. 2024 (18:00): Veřejné vážení (Eurovea, Bratislava)

20. 4. 2024 (18:00): Turnaj FNC 6 – Zimní stadion Ondřeje Nepely (TIPOS Aréna), Bratislava

✅ Karta Karta a výsledky
⏩ Livestream najdete ZDE

Fight Night Challenge 2024 Bratislava: kurzy a tip Čepo vs. Bartl

Na kartě je také souboj dvou zápasníků, které fanoušci bojových sportů znají z organizace OKTAGON MMA. Vlasto Čepo a Marek Bartl si odskočí z klece do ringu a vymění malé rukavice za velké, aby spolu svedli čistě boxerskou bitvu.

Vlasta Čepa známe především coby MMA zápasníka bojujícího pod střechou největší tuzemské organizace. Jde tedy o komplexního bojovníka, jeho bilance ale svědčí o tom, že je kovaný především v postoji. Z celkových dvanácti profi výher v MMA má na kontě osm KO/TKO.

Než se Vlasto rozhodl věnovat smíšeným bojovým uměním, trénoval čistý box. Server BoxRec.com uvádí, že Čepo absolvoval celkem sedm profesionálních zápasů v boxu, z nichž si v šesti z nich připsal výhru. Celkově jich však na kontě bude mít podstatně více.

Než začal sbírat vítězství v profi MMA, střihnul si pod pravidly Undergroundu zápas s Patrikem Jevickým, kterého dokázal ukončit v prvním kole na TKO. V roce 2020 si pak připsal výhru s boxerem Erikem Tlkancem, kterého Čepo porazil po pouhých padesáti vteřinách na TKO.

ČEPO vs. BARTL– bilance v MMA a počet knockoutů

Vlasto Čepo Marek Bartl
12 - 3 11 - 13
8 KO/TKO - 1 KO/TKO 6 KO/TKO - 2 KO/TKO
KURZ NA TIPSPORTU
1.10 5.62

Kurzy aktuální k 17. 4. (9:30)

Marek Bartl je také fanouškům znám hlavně jako bojovník OKTAGONu, ve Fight Night Challenge už ale absolvoval dva zápasy. Když se dal Bartl na bojové sporty, začínal právě boxem. Později se začal věnovat muay thai a kick boxu a nakonec přidal i jiu-jitsu a grappling.

Napříč všemi těmito disciplínami Bartl absolvoval něco kolem 120 zápasů. V současné době se věnuje především MMA, sem tam si ale střihne čistě postojářský zápas.

Výsledky jeho dřívějších boxerských duelů nejsou k dohledání, v dubnu minulého roku ale v rámci OKTAGONu například absolvoval zápas pod pravidly thajského boxu s norským bojovníkem Ole Magnorem. Souboj se dočkal všech tří kol a Bartl si odnesl výhru na body.

Sázkové kanceláře pochopitelně favorizují Vlasta Čepa. Záporná bilance v MMA Marka Bartla potvrzuje, že se mu v poslední době nedaří. Souboj se navíc odehraje v otevřené váze a Čepovy bomby jsou tvrdé i pro borce jeho váhové kategorie. Pokud jde o boxerskou historii Marka Bartla, je těžké dohledat jakékoli výsledky, ale obrázek si lze udělat i z bilance v MMA, kde je jeho postojářská minulost znatelná. Čepo je nicméně v tuto chvíli papírově favorit.

TIP: Vlasto Čepo vyhraje v kurzu 1.10 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Čepo vs. Bartl tip

Fight Night Challenge 6: program, karta, zápasy a výsledky

Na galavečeru se představí i další známé tváře. V boxerském duelu tu uvidíme i Reného „Rendyse“ Blahovského, jehož známe z české organizace bizarních zápasů Clash of the Stars. Uvidíme také rappera Dynamica, který se nedávno na sociálních sítích přestřeloval s bývalým bojovníkem OKTAGONu Vaškem „Babou Jagou“ Mikuláškem.

Dalším známým obličejem pro české publikum je influencer Bergi, jehož jsme mohli vidět v rámci jednoho z turnajů Clash of the Stars. Bergi není v FNC ani zdaleka nováčkem, dokonce tu absolvoval souboj s nebezpečným Radkem Roušalem. Na kompletní kartu se podívejte zde:

FIGHT CARD: FIGHT NIGHT CHALLENGE 6
FLEXKING (TKO)
vs. STRÝCO FILIP
TLKANEC REMÍZA

RIGODANZO

PATRICKS_TV

MIKEFITKO

ČEPO (body) vs. BARTL
RENDYS (TKO) vs. DON BOSS BOSSOV
PIMPINOCKAA (body) vs. LENOCKATT
FILIP SULÍK (TKO) vs. MIRI VLČEK
FUČO (TKO) vs. KULALO
PALI HARI vs. JOHNNY (TKO)
MOŠPAN (TKO) vs. DYNAMIC
HRIVŇÁK vs. PALKOVIČ (KO)
BERGI (body) vs. KOČÍ
ZÁTORSKÝ vs. MIŠALKO (body)

Jak a kde sledovat Fight Night Challenge 6? Vstupenky a live stream (PPV)

Pokud vás láká nabitou kartu sledovat naživo, neváhejte a kupte si na událost lístky. Ty pořídíte na portálu predpredaj.sk od 20 do 499 eur. Jestliže dáváte přednost online přenosu v pohodlí domova, můžete si pustit livestream, který nabízí streamovací služba JOJ Play. PPV koupíte na stránkách play.joj.sk. Cena jednorázového zhlédnutí je v tuto chvíli 9.99 eur.

Variantou je i měsíční předplatné Premium, za které zaplatíte 14.99 eur a jež vám zpřístupní archiv, kde najdete mimo jiné záznamy předchozích turnajů FNC. Na oficiálním youtubovém kanálu Fight Night Challenge pak bývají zdarma k dispozici free prelims zápasy. Tam jsou ke zhlédnutí také veškeré tiskové konference nebo rozhovory se zápasníky.

Podívejte se na FACE-OFF, kde se tváří v tvář potkali mimo jiné Čepo s Bartlem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


1️⃣ Kdy se bude konat turnaj FNC 6?

Fight Night Challenge 6 se bude konat 20. dubna 2024 od 18 hodin.

2️⃣ Kde sledovat Fight Night Challenge 6?

Fight Night Challenge 6 můžete sledovat skrze livestream JOJ Play. Podrobnosti najdete v článku.

3️⃣ Kde koupit PPV na FNC 6 a za kolik?

PPV na Fight Night Challenge zakoupíte na play.joj.sk za 9.99 eur.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výplaty UFC 300

Výplaty UFC 300: Na kolik si přišel Jiří Procházka nebo šampion Alex Pereira?

Jubilejní galavečer UFC 300 byl mimořádně sledovanou sportovní událostí. Tomu také odpovídají výplaty, na které si jednotliví bojovníci...

Daniel Škvor se chystá do akce

OKTAGON 56: Škvor vs. Fleury – datum, kurzy, program a online livestream

Oktagon 56 ✔️ se koná už tuto sobotu v anglickém Birminghamu. V betonové džungli se představí i kvarteto českých legionářů. Všechny...

Shem Rock

Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Co nevidět ho čeká zápas, nové smlouvě s OKTAGONem ale předcházela spousta kontroverze. Rock ale není jen potížista, některá fakta o něm...